Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2073 niezalogowanych)
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
ja napisze tak:
czlowiek z natury jest leniwy i chciwy na pieniadze wiec musi ciagle wymyslac jakies glupoty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja sie z toba niezgodze

Ja - i wiem, ze nie tylko ja - nie jestem leniwa - wrecz przeciwnie - nudzi mnie lenistwo i dlatego jestem bardzo aktywna - zwlaszcza kiedy w gre wchodza rzeczy ktore mnie interesuja

A co do chciwosci i rzadzy posiadania jak najwiekszej ilosci pieniedzy to powiem ci tak : nie za karzda cene
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
ania_s napisał:
a ja bym chciala kupic troche ziemi w hiszpanii, podadzic winogrona, zbudowac wielki dom i robic wino
sprowadzic cala rodzine tam, zeby wszyscy razem byli. I cieplo. I prawie caly czas wakacje. I fajna praca
ale to najpierw w totka trza wygrac, 46 milionow jest na weekendzie

W Polsce, czy Norwegii???? Norweskiego totka już puściłam, żeby na te marzenia więcej było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
ania_s napisał:
a ja bym chciala kupic troche ziemi w hiszpanii, podadzic winogrona, zbudowac wielki dom i robic wino
sprowadzic cala rodzine tam, zeby wszyscy razem byli. I cieplo. I prawie caly czas wakacje. I fajna praca

Cholibka Ania,

W Hiszpanii w niektórych rejonach ponoć straszliwa wilgotność...ale własne winko...mniam, mniam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
ania_s napisał:

W Polsce, czy Norwegii???? Norweskiego totka już puściłam, żeby na te marzenia więcej było

Gamo, podesłałabyś link na loterię norweską? Nie bawiłam się w to jeszcze a słyszę, że jest dość popularna. Poczytałabym sobie troszkę, może też wyślę. 46 mln przydałoby się na te marzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
gama28 napisał:
ania_s napisał:

w noregii rzecz jasna we vikinga
zeby grac w totka musisz sobie karte wyrobic, zarejestrowac czy cus, mozesz to zrobic w remie, kiwi czy innym markecie
a tu jest linkos
www.norsk-tipping.no/
powodzenia kto wygra ten spelnia marzenia hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
jak wygram to juz nie bede spiewac i wanna be a billionaire
46 baniek jest chyba zadowalajaca kwota ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Przypomniał mi się właśnie sen sprzed kilku dni, w którym to wygrałam 10 mln i płakałam, że nie chciałam tak dużo, że 2 mln do spłacenia domu wystarczy i że ja chcę po prostu żyć normalnie, a nie ześwirować od nadmiaru kasy. Dało mi to do myślenia...
A jakbym wygrała te 46 mln, to nie wyobrażam sobie zostać z tym sama, na pewno podzieliłabym się z wieloma!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ok, trzymam za slowo gama mi potrzebne "tylko 3 mln" na splate domu
no dobra plus ze 2 mln na urzadzenie mieszkania i jakies nowe ciuszki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fabrizio)
Wiking
Gdybym nie musial pracowac,gdybym mogl miec wolne 365 dni w roku,gdyby srodkow finansowych starczylo na wszystko to.........no wlasnie-cieszylbym sie ze moge spedzic kazda chwile z moja druga polowa,ze moge bawic sie z dziecmi i ze moge korzystac wraz z nimi z dobrodziejstw tego swiata!!! Tak tego pragne i o tym marze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok